Author Topic: [Tech Issues] Please use something like that if you Request Help for Problems !  (Read 3695 times)

Offline teskon

  • Server Stealer
  • Second Lieutenant
  • ****
  • Posts: 2038
  • Karma: -551
  • demolitionist ! guardian ! grenadier !
hi there ... something helpful, for us !

use that "form" or something similar and give us some basics when reporting tech issues ...


added a color system,

Important Stuff, We mostly NEED to know that.
Nice to know, can be Important if you got Serious Issues.
Nice to know, depends on your Problem, decide by yourself if it might be "important".


~~~~~~~~~~

               Hardware

                     CPU Type
                     CPU Clock
                     Motherboard Name
                     Motherboard Chipset
                     Bios Version

                     RAM installed
                     RAM Banks used


                     Video Card
                     AGP/PCI/PCIe
                     SLI/CrossFire

                     Harddisks
                     Soundcard

                     PowerSupply Unit (Watts)


               Software

                     Operation System
                     ServicePack #
                     DirectX Version
                     Sounddriver Version
                     Graphics Adapter Driver Version
                     .net Version
                     NVidia-Systemcontrol Settings (default / changed)
                     ATI-Catalyst Settings (default / changed)
                     
~~~~~~~~~~~

if there's stuff you don't know ... not that bad ... most of that can be found in the sysinfo tool by microsoft (msinfo32.exe), maybe add the dxdiag report aswell, and add whatever you think it might be useful ...


thx
« Last Edit: June 11, 2008, 04:15:47 PM by teskon »
<><<>><>
the machine mother told us of the planet of your birth - we know how you have harmed this place, with your pollution, your violence, and your dischord - but when we arrive there, we will cleanse the surface of that place, and merge it, with the harmony of the many
<><<>><>

Offline smooth

  • Gunnery Sergeant
  • ***
  • Posts: 760
  • Karma: -55500
  • Say Hello to my new Girl!


Maybe sticky this? (then delete this *winks*)
Someone has an attitude!

Offline Gangrel

  • Caffine Junkie
  • Administrator
  • Second Lieutenant
  • *****
  • Posts: 3325
  • Karma: 65535
  • Gangrel in game... any server
    • Blog: Semi-Random mutterings and musings
*stickied*
1) I reject your reality.... and substitute my own
2) Not to be used when upset... will void warranty
3) Stoke me a clipper i will be back for dinner
4) Never tell Gangrel to do anything... he will probably get it wrong
5) I have seen more intelligence from an NPC AI in TR beta, than from most MMO players.
6) BLOG ME!


Quote from: Lomez
WARNING! Swedish wall-of-text hits you for bork-bork-bork damage!

Offline System_Crush

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 332
  • Karma: 3
  • Life is a Glitch and then you die.
For those that don't know how to make the colored text, just quote the message
Link to quote
And replace the text of, for example,
"|glow=white,2,300]|color=blue]CPU Type[/color][/glow]"
with:
"|glow=white,2,300]|color=blue]CPU Type: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU    Q6600  @ 2.40GHz, 2400 MHz[/color][/glow]"

Leaving all the [tags], those will sort out formatting the text on their own.

Remember to copy/cut the text you make that way and move it to the thread where you are discussing the bug not this tread ;)
« Last Edit: September 22, 2008, 02:50:09 PM by System_Crush »
Meeverus on Centaurus, Systemcrush on PTS
(\_/)
(o.O)
(> <) This is bunny, copy bunny into your signature to help him on his way to world domination

Offline tiepan0

  • Recruit
  • *
  • Posts: 5
  • Karma: -1
Re: [Tech Issues]
« Reply #4 on: September 22, 2008, 02:36:06 PM »
Hi
 I have a problem i am on  level 28 and stuck in mid air i have done every thing i can think of with no joy what other things can do.
 i can play the clone but not with my mane man it is sending me loope i need HELP fast. This is my first post so i hope it is in the right place.

Offline System_Crush

  • Sergeant
  • **
  • Posts: 332
  • Karma: 3
  • Life is a Glitch and then you die.
Hi
 I have a problem i am on  level 28 and stuck in mid air i have done every thing i can think of with no joy what other things can do.
 i can play the clone but not with my mane man it is sending me loope i need HELP fast. This is my first post so i hope it is in the right place.
Not entirely its supposed to go in its own thread.

But with "tried everything" I assume you mean /stuck and closing and restarting TR.

If it still doesn't work, you can do a /petition and explain your problem, if you wait long enough a GM should be along and he/she can teleport you back onto the ground.

Hope that helps and welcome to the forums
Meeverus on Centaurus, Systemcrush on PTS
(\_/)
(o.O)
(> <) This is bunny, copy bunny into your signature to help him on his way to world domination